Tuesday, November 28, 2017

Yksilöllinen liikelahja

Kun lasimalja tai joku muu perinteinen yrityslahja ei enää riitä! Haluatko antaa aina asiakkaillesi sellaiset mainoslahjat ja yrityslahjat, jotka jäävät taatusti mieleen! Karikatyyritaulu on juuri sellainen huomionosoitus, joka pääsee seinälle asti muistuttamaan keneltä se on saatu... mainoskynät harvemmin.

Mitkä yrityslahjat enää säilytetään, saati muistetaan keneltä ne on saatu?! Karikatyyritaulu on persoonallinen ja ekologinen mainoslahja. Tätä tuotetta ei ole valmistettu tavalliseen tapaan Kiinassa, vaan se on suomalaista työtä ja lahja, joka tehdään aina tilauksesta. Haluatko sinä olla se, joka antaa aina ne parhaat yrityslahjat! Karikatyyritaulu on myös esimerkiksi huomiota herättävän uniikki golf lahja! Vältyt kiusalliselta tilanteelta, etkä anna lahjaksi "väärän merkkisiä" golf-tarvikkeita ja sitä paitsi - useimmilla on kaikki tarpeellinen jo hankittu. Ehkä paras yrityslahja jonka olet koskaan antanut, eikä tilaaminen kestä kuin noin minuutin. 

Hauska taulu on arvostettu lahja, sillä vastaanottaja taatusti ymmärtää, että sen eteen on pitänyt perehtyä hänen persoonaan tai liiketoimintaan hieman enemmän. Ilmeetön firman viiri, rannekello tai lasimalja... tällaiset liikelahjat voi antaa kuka hyvänsä, eikä niiden valitsemiseen ole montaa hetkeä kulutettu. Ei silti - onhan niillekin paikkansa, eikä karikatyyriä nyt kannata ihan kenelle tahansa ojentaa... varmista ensin huumorintaju

Katso mallit kotisivuilta ja tee tilaus!



No comments:

Post a Comment